De overgang is een levensfase die iedere vrouw tussen haar 47ste en haar 55ste jaar meemaakt. Deze periode gaat ook vaak samen met verschillende overgangsverschijnselen, die niet erg aangenaam zijn. Het vrouwelijk lichaam heeft dan ook meer verzorging en voedingsstoffen nodig tijdens deze verandering. MenoPal zorgt ervoor dat u van deze symptomen weinig of zelfs niets merkt. MenoPal is zeer geschikt bij de onderstaande overgangsverschijnselen.
puur natuurlijk product
overgangs verschijnselen

Ingrediënten

  • Soy Isoflavones
    Soy Isoflavones is een van de soorten fyto-oestrogenen en is heel geneeskrachtig. Dit zijn natuurlijke stoffen die normaal in voedsel voorkomen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat isoflavonen de regulatie van de vrouwelijke hormoonbalans ondersteunen, botontkalking helpen voorkomen, anti-oxidatieve eigenschappen bezitten en cholesterol verlagend werken.
  • Chaste tree
    Chaste Tree (Vitus Agnus) is een veel gebruikt plantaardig middel bij ongemakken in de menopauze. Het helpt met name bij stemmingswisselingen, een veel voorkomend verschijnsel in de overgang.
  • Dong Quai extract
    Dong Quai i.c. Chinese engelwortel is een Chinees kruid; een 'typisch vrouwenkruid' dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor tal van vrouwenkwalen. Dong Quai stimuleert de doorbloeding van alle vrouwelijke organen. Het verlicht de symptomen van PMS en overgangsklachten. Dong Quai stimuleert de bloedsomloop in alle vrouwelijke organen en heeft een hormoonregulerende werking. Het heeft krampopheffende en pijnstillende eigenschappen, gaat opvliegers tegen en kan verlichting geven bij depressieve gevoelens. Dong Quai heeft de verzorgende invloed op de menstruele cyclus en bij ongemakken voorafgaand en tijdens de menstruatie. Dong Quai helpt in evenwicht te blijven en helpt te ontspannen. Het kan overgangsverschijnselen zoals opvliegers, prikkelbaarheid, wisselende stemmingen en nachtelijk zweten helpen te verminderen.
Ingrediënten per tablet:
Fenusterol, Chaste tree, Dong Quai extract, Soy Isoflavones, Talcum


VoedingswaardePer 3 tabletten% ADH
Zinc chelate112,5 mg250 %
Magnesium7,8 mg1733 %

Overige ingrediënten:
Cellulose

ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
* = ADH is niet vastgesteld

Netto inhoud: 90 tabletten = 61,2 gram

snel bestellen!