De overgang is een levensfase die iedere vrouw tussen haar 47ste en haar 55ste jaar meemaakt. Deze periode gaat ook vaak samen met verschillende overgangsverschijnselen, die niet erg aangenaam zijn. Het vrouwelijk lichaam heeft dan ook meer verzorging en voedingsstoffen nodig tijdens deze verandering. MenoPal zorgt ervoor dat u van deze symptomen weinig of zelfs niets merkt. MenoPal is zeer geschikt bij de onderstaande overgangsverschijnselen.
puur natuurlijk product
overgangs verschijnselen

Ervaringen

Maria uit Egmond aan zee

"Op mijn 48e kwam ik in de overgang. Daarvoor had ik er veel over gelezen en was er al een beetje op voorbereid. Maar nooit had ik verwacht dat ik zoveel klachten zou krijgen. Stemmingswisselingen, opvliegers, vergeetachtigheid en heel snel moe waren de ergste klachten. En daarnaast nog kleine dingetjes zoals hoofdpijn en haarverlies. Bij de huisarts kreeg ik hormonaal middel voorgeschreven, dat zou de klachten verminderen. Maar eigenlijk wou ik geen middel dat hormonaal was, en ik ben na een paar maanden ermee gestopt. Toen een vriendin mij MenoPal adviseerde, was ik niet erg enthousiast, maar er was voor mij geen andere oplossing. Ik gebruik het nu 3 maanden en moet zeggen, dat ik al vrij snel merkte dat de meeste klachten minder zijn geworden. Ik ben niet zo snel meer geïrriteerd en heb ook geen last meer van opvliegers. Daarom blijf ik MenoPal nu gebruiken, misschien dat alle klachten dan verdwijnen."

Mevrouw Schouten uit Zwolle

"Ik kwam al op mijn 40e in de overgang. Ik werd allergisch voor producten, die ik normaal altijd gebruikte, sliep heel slecht en werd vaak zwetend wakker. Bovendien had ik pijn in mijn gewrichten. Om deze klachten tegen te gaan, ben ik op zoek gegaan naar een geschikt middel. MenoPal werkt bij mij uitstekend, dus ik ben er tevreden over. Ook omdat het een natuurlijk middel is en geen bijwerkingen heeft. Ik raad het alle vrouwen aan, die in de overgang zijn en ook veel last hebben van overgangsverschijnselen."

Lisette, 51 jaar

"MenoPal is echt een wondermiddel!! Toen ik merkte dat ik overgangsklachten kreeg, ben ik meteen op zoek gegaan naar de product dat hiertegen kon helpen. Zodoende kwam ik bij MenoPal uit. Door MenoPal zijn mijn klachten met 2 weken gestopt en ik heb er nooit meer last van gehad. Door MenoPal is het mogelijk om de klachten helemaal te vermijden op een natuurlijke manier en zonder bijwerkingen."

snel bestellen!